http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRODANO!

Ovako će izgledati igre na konzoli PS Vita

Playstation-Vita
Jedan od najiščekivanijih i najvažnijih događaja na upravo dovršenom sajmu E3 bilo je predstavljanje nove Sonyjeve konzole. Kako će pak izgledati igre na njoj, provjerite u nastavku

Donedavno poznata tek kao NGP, nova Sonyjeva konzola PlayStation Vita spektakularno je predstavljena na proteklom E3-u na kojemu je o njoj otkriveno mnoštvo detalja, čak i cijena. No ono što sve ljubitelje konzola i igrače općenito zanima je kako će izgledati igre na Viti.

 

Odgovor na to daje nam tvrtka Trinigy koja je za PlayStation Vitu razvila engine pod nazivom Vision Game Engine. Na tom engineu konstruirali su i tech demo koji pokazuje svu moć PS Vite koja je, moramo to priznati, impresivna.

 


Valja također imati na umu da će prve igre na konzoli sigurno izgledati još bolje s obzirom da će se dobro upoznati hardver i spoznati kako ga iskoristiti do maksimuma.

 

Ljudima u Nintendu sigurno neće biti lako gledati ove prizore s obzirom da Nintendo 3DS nije startao onako kako se očekivalo, a dio kolača sigurno će mu oteti i Vita.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije