http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TIMESPLITTERS 4

Crytek već radi na igri za Xbox 720

xbox360_eksplozija
Iako je službena objava sljedeće konzole Xbox definitivno još daleko, visoko rangirani izvor iz Cryteka potvrdio je da njegov tim već radi na prvoj igri za konzolu koja će naslijediti Xbox 360

Životni vijek konzola trenutne generacije tj. PlayStationa 3, Xboxa 360 i Wii-ja sigurno će potrajati još koju godinu, ali opće je poznato da i Microsoft i Sony već užurbano rade na razvoju konzola sljedeće generacije.

 

Ipak, od njih još ne stižu nikakve službene potvrde iako je poznato da je Sony na neko vrijeme pauzirao razvoj PlayStationa 4 kako bi se potpuno posvetio razvoju PlayStation Vita handheld konzole.

 

No, kao i uvijek u industriji video igara, isplivale su i prve informacije o sljedećem Xboxu koji nosi neslužbeni naziv Xbox 720, ali i o igri koja je upravo u produkciji za tu konzolu. Ekskluzivno za Videogamer.com visoko pozicionirani zaposlenik Cryteka neslužbeno je potvrdio da će sljedeća Microsoftova konzola biti predstavljena na sajmu E3 sljedeće godine, što znači da bi se na tržištu trebala pojaviti 2013. godine.

 

Izvor nije mogao potvrditi točne hardverske specifikacije (koje će ionako još biti mijenjane do 2013. godine), ali je potvrdio da Crytek trenutno radi na igri za sljedeći Xbox koristeći  CryEngine 3 baziran na DirectX-u 11. Spomenuta igra bit će Timesplitters 4 i ekipa iz Cryteka se nada da će ona postati svojevrsni tech-demo za nadolazeću konzolu.

 

Naravno, i Microsoft i Crytek odbijaju komentirati ove, moramo to još jednom naglasiti – neslužbene navode.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije