http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BOBBY KOTICK

Čelnik Activisiona u filmu s Bradom Pittom

Bobby Kotick, možda i najomraženiji čovjek u gaming industriji današnjice dobio je ulogu u filmu 'Moneyball'

Ovo je zasigurno jedna od najneobičnijih priča koje ćemo objaviti na vašem omiljenom portalu. (wink, wink) Naime, čelnik Activisiona Bobby Kotick dobio je ulogu u filmu Moneyball u kojemu će glumiti uz Brada Pitta i Jonaha Hilla. Zanimljivo je da je to otkriveno tek objavom prvoga trailera za film:

 

 

No da se zaista radi o Koticku, a ne o nekoj vještoj montaži, službeno je potvrđeno i iz Activisiona. U filmu u kojemu će glumiti vlasnika bejzbol momčadi završio je na izričiti nagovor producentske ekipe.

 

Uloga lovatora zasigurno će mu potpuno odgovarati, baš kao i u stvarnom životu gdje na čelu Activisiona vodi prilično nepopularnu politiku naplaćivanja svega i gašenja studija čije igre ne postignu očekivani uspjeh. Tako je poznata njegova neslavna izjava po kojoj bi on čak i za CGI scene u igrama dodatno naplaćivao kupcima.

 

Sigurni smo da je i svoj filmski debi opako naplatio.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije