http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PLAYSTATION 3

Ovako Battlefield 3 izgleda na konzolama!

Battlefield
Sav video materijal iz Battlefielda 3 koji smo dosad imali prilike vidjeti bio je iz PC verzije, a danas konačno znamo i to kako će izgledati verzija za konzole

DICE je za Battlefield 3 konstruirao potpuno novi engine Frostbyte 2 koji je najvjerojatnije najnapredniji engine u povijesti računalnih igara. Također, prema dosad viđenim materijalima, Battlefield 3 bit će grafički jedan od najljepših shootera.

 

No svi dosad viđeni materijali potjecali su s PC platforme za koju se igra prvenstveni i radi (na konzole će se naknadno portati), a sada napokon možemo vidjeti i kako će izgledati verzija za konzole, točnije – za PlayStation 3.

 

Naime, ovoga tjedna na Late Night with Jimmy Fallon razni developeri prikazuju nadolazeće igre, a nakon Modern Warfarea 3 i Gears of Wara 3 na red je došao i Battlefield 3.

 

 

Da, igra ne izgleda kao na PC-u, no i u ovoj verziji ne izgleda ništa manje no izvrsno.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije