http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VICE CITY?

GTA 5 već sljedeće godine?

Iako nagađanja o radu na novom Grand Theft Autu egzistiraju već mjesecima, izvori iz Take-Two potvrdili su da je igra već dobrim dijelom i dovršena

Nakon Grand Theft Auta IV Rockstar Games posvetio se hitovima poput Red Dead Redemptiona i L. A. Noirea o čijoj izvrsnosti zaista više nije potrebno napisati ni slova. No kako su prošle već gotovo tri godine bez novog GTA naslova (GTA IV se na tržištu pojavio 2008. godine) Rockstar se opet odlučio baciti na posao i – igru na tržište izbaciti već sljedeće godine. Tako barem tvrdi izvor iz izdavačke kuće Take-Two za Gamespot.com; prema njemu na igri se rade već nekakvi finalizirajući potezi poput implementiranja mini igara i sl.

 

 

 

Prijašnje glasine bazirale su se na pozivima za glumce za glasovnu sinkronizaciju likova te insajderskim informacijama da je igra smještena u Vice City, grad inspiriran Miamijem.

 

Kako bilo da bilo, nimalo ne sumnjamo u kvalitetu sljedećeg GTA naslova s obzirom na to da se GTA IV još i danas igra kao da se na tržištu pojavio jučer, a valja naglasiti i to da je igra dosad prodana u nevjerojatnih 20 milijuna primjeraka.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije