http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UZORI I IMPRESIJE

Treći Saints Row inspiriran Rockstarom

SaintsRow3-poster
Nadolazeći akcijsko-avanturističko-pucački sandbox Saints Row the Third ne srami se svojih korijena

Treći Saints Row, čini se, svoje korijene povlači iz igara koje su sandbox žanr postavile na tron. Naime, jedan od igrinih tvoraca, Drew Holmes, nedavno je izjavio kako se igra ne srami povlačiti inspiraciju od kraljeva poput Red Dead Redemptiona, Grand Theft Auta i LA Noirea. Naime, svaka sandbox igra, to jest svaka uspješna sandbox igra u sebi sadrži elemente koji ju čine kvalitetnom, zanimljivom i cjelovitom. Upravo zbog toga Saints Row tim smatra kako bi se te principe trebalo slijediti.

 

LA Noire...inspiracija Saints Rowu..!?

 

Saints Row je, dakako, općenito poznat kao retardirana nasilna mafiozo sandbox igra koja apsolutno sve u sebi uzima sa zrnom soli. Likovi su abnormalni, politička korektnost je bačena kroz prozor, a količina potrošene municije premašuje neke manje afričke plemenske ratove. Sve u svemu, Saints Row the Third postigao je zavidan uspjeh na ovogodišnjem E3-u, a njegov izlazak iščekuju svi željni sakupljanja pete GTA zvjezdice... tijekom čitave igre. Jedva čekamo da izađe.

 

Ovaj lik je papak u usporedbi s galanterijom iz Saints Rowa...

 

HEJTERS GONA HEJT

 

Sve o temi:
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije