http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BILO JE I VRIJEME

Napokon stiže DirectX 11 za Crysis 2

Crysis2
Kada se prije nekoliko mjeseci pojavio na tržištu, od Crysisa 2 očekivalo se da će kao i njegov prethodnik postati svojevrsni benchmark za najnoviji hardver. Ispostavilo se sasvim suprotno, Crysis 2 na istim se računalima vrtio bolje od prethodnika

Nažalost, za to nije bila zaslužna samo optimizacija. Naime, igra je prvenstveno rađena za konzole te su zbog toga primjerice teksture čak duplo manje razlučivosti no one u prvom Crysisu. Uza sve to, oni s najnovijim hardverom nisu mogli ni pokrenuti igru u punom sjaju jer se ista pojavila tek s podrškom za DirectX 9, dok je podrška za DirectX 11 najavljena za kasnije.

 

E pa, stigao je i taj trenutak: za samo nekoliko dana imat ćete priliku downloadati novi patch koji će osim brojnih poboljšanja donijeti i toliko očekivanu podršku za DirectX 11.

 

Nije da će to značajno poboljšati igru koja je zapravo ispala sasvim solidan shooter s prilično neizbalansiranim multiplayerom, no čovjeka veseli.

 

Sve detalje o nadolazećem patchu možete vidjeti ovdje.

 

 

 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije