http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DAREŽLJIVI VALVE

Team Fortress 2 postao besplatan!

tf2
Team Fortress 2, jedan od najboljih multiplayer FPS-ova u povijesti, upravo je postao besplatan

Valve je upravo objavio da je njihov hvaljeni i nagrađivani multiplayer FPS upravo postao besplatan. Team Fortress 2 svjetlo dana ugledao je krajem 2007. godine i otad je redovito nadograđivan te je s vremenom postao jedno od najkvalitetnijih, najpotpunijih i najzabavnijih multiplayer iskustava.

 

Iako se na tržištu pojavio još prije četiri godine, razlog što je igra postala besplatna definitivno nije nekakav pad popularnosti, jer TF2 igra se više no ikada. Tim više iznenađuje Valveov potez, no s druge strane i ne toliko – ipak je Valve jedna od korporacija koja i dalje na prvo mjesto stavlja igrača, što su dokazali i s recentnim remek-djelom Portal 2.

 

Uglavnom, ako je jedina stvar koja vas je dosad dijelila od igranja Team Fortressa 2 bila njegova niska cijena, onda je sada pravi trenutak da se ukrcate na brod i isprobate ovaj fenomenalan multiplayer shooter. Morate samo otvoriti Steam account i besplatno downloadati, a onda i igrati igru.

 

Uživajte!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije