http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ARENANET INOVIRA

Podvodna borba u Guild Warsu 2

Oni koji prate MMO scenu sigurno su upućeni u činjenicu da će Guild Wars 2 biti prvi MMO koji će imati potpuno funkcionalnu borbu – pod vodom

Nakon što se 2004. godine na sceni pojavio World of Warcraft, MMO žanr doživio je svoj vrhunac i nakon toga gotovo da nije mijenjan. Pokušaja je definitivno bilo, no više bezuspješnih nego uspješnih. Ipak, igra koja bi trebala prodrmati situaciju odaziva se na ime Guild Wars 2. Radi se o, bez sumnje, najperspektivnijem MMORPG-u čiji datum izlaska još nije sasvim poznat no pretpostavlja se da će svjetlo dana ugledati tijekom sljedeće godine.

Jedna od brojnih novosti koje će GW2 unijeti u MMO je svakako i podvodna borba koja neće tu biti tek toliko da je bude, već će biti i kompleksnija od one klasične, kopnene. Naime, u borbi na kopnu koristite prostor na kojemu se trenutno nalazite dok će se borba u vodi događati u sve tri dimenzije. Osim toga, ista će biti otežana znatno tromijim kretanjem, ali i činjenicom da se pod vodom može ostati samo određeno vrijeme.

Osim toga, u vodi će se moći koristiti samo određena i specijalizirana oprema: koplja za blisku melee borbu, harpuni za borbu na daljinu te magija. Osim toga, neprijatelja ćete moći ščepati za gušu te ga vući prema dnu ili borbu usmjeriti prema površini vode, ovisno o tome što vam više odgovara.

Autori obećavaju da će podvodna borba biti vitalan dio igre te ćete na ulazak u vodu biti često i prisiljeni u sklopu osobnog, glavnog questa.

Kao što smo već spomenuli, datum izlaska igre još nije definiran, no poznato je da igra neće imati mjesečnu ili ikakvu drugu pretplatu.

 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije