http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SINDROM VELIKOG BRATA

Sony priznao: PS3 je ubio PSP

Tvorci franšize Playstation nedavno su priznali da u svojoj ponosnoj obitelji konzola imaju i neke koje su ostale u prašnjavom kutu sobe

Shuhei Yoshida, predsjednik Sony Computer Entertainment Worldwide Studiosa, u nedavnom je intervjuu priznao kako je zbog Playstationa 3 PSP doslovno ostao zapostavljen. Njihov prijenosni sustav je prije pet godina dobio daleko manju količinu publiciteta i TLC-a od velikog brata Playstationa 3. Upravo zbog ovoga, Sony odlučno kaže (kažu, barem) da Vitu neće zadesiti ista sudbina.

 

Jedna od ludih PSP reklama...

 

Naime, japanski div je odlučio da će u Vitu investirati 'pravednu' količinu resursa u odnosu na PS3, te kako ova obećavajuća prijenosna konzola neće doživjeti isti scenarij kao njegov prethodnik. Što to znači - pa to da ćemo vrlo vjerojatno imati sasvim pristojan 'launch lineup' za PS Vitu, što je jedna jako dobra stvar. Prema Sonyjevim statistikama, manjak fondova investiranih u PSP doslovce je ubio sustav, što je, naravno, loša stvar. Vita će, nadamo se, proći puno puno bolje!

 

Seks

 

Sve o temi:
psp
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije