http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NASILNIČKI RAJ ZA NESTAŠNE

Bizarna neumjerenost Saints Rowa III

Od nadolazećeg, trećeg Saints Rowa zaista nismo očekivali ništa razumno ni umjereno, no količina bizarnost vidljiva u jednom od prvih gameplay videa zaista je zapanjujuća

Poznati su vam oni momenti kada u Grand Theft Autu gotovo nesvjesno počnete krasti automobile i parkirati ih nasred ulice kako bi ih sakupili što više i ona bazukom raznijeli s vrha zgrade? Ili kada gradom namjerno jurite kako bi za vama krenulo što više policijskih kola kako biste ih, nakon određenog vremena, sve lijepo, umjesto krafnama, počastili vatrom iz kipućeg AK-47?

 

E pa takve situacije u sljedećem Saints Rowu neće biti iznimka, više – pravilo. To pokazuje i prvi gameplay video prikazan na nedavnom E3-u u kojemu se možete uvjeriti na koje ćete sve načine terorizirati usputne prolaznike te kojim ćete sve vozilima moći upravljati. Da, bit će tu svega, automobila, slastičarskih vozila koja usisavaju i ispaljuju žive ljude, tenkova, pa čak i letjelica. A više pažnje od vatrenog oružja sigurno će vam privući batine poput, khm... (Ako nemate 18, pravite se da niste pročitali:) Divovskog dilda.

 

 

Saints Row III na tržištu će se pojaviti 15. studenog 2011, i to na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije