http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TO SE ČEKALO

Uncharted 3 - detalji multiplayer bete

Datum objave:
29.06.2011 11:57
Autor: Bruno Lipej
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Programerska kuća Naughty Dog otkrila je detalje za multiplayer betu Uncharted 3, koja bi danas trebala biti spremna za testiranje
Kao prvo, da biste uopće dobili priliku zaigrati m. p. Uncharted 3, trebat će vam primjerak igre InFamous 2 ili morate imati pristup PlayStationu Plus. Ako pak niste jedan od onih koji mogu zadovoljiti ta dva uvjeta, a stvarno biste žarko željeli testirati multiplayer verziju ovog igraćeg dragulja, to možete učiniti tako da se prijavite između 5. i 14. srpnja, kada će beta biti 'otvorena' svim ostalim igračima.

Naughty Dog planira testirati kombinaciju različitih kompetitivnih i kooperativnih modova na tri različite karte: Airstrip, Chateau i Yemen.

Modovi koji će se testirati u ovoj verziji bete bit će: Team Deathmatch, Plunder, Three Team Deathmatch, Hardcore, Co-op, Arena, Free For All, Team Objective, Co-op Hunter i Co-op Adventure. Kao što vidite modova je pregršt, tako da bi svatko trebao naći ponešto za sebe.

Od svih navedenih, Hardcore je jedan sasvim novi mod u ovom društvu, a on u biti nije ništa drugo nego rudimentarni Team Deathmatch bez Boostera, Medal Kickbacksa i Power Playa.

Vaše napredovanje i oružja koja otključate u ovoj inačici igre neće se prenositi kada izađe puna verzija, ali će igrači biti nagrađivani manjim nagradama poput avatara ili 'in-game' gotovinom.

Što reći nego da dobro pripazite na te datume u mjesecu srpnju, osim ako nemate pristup PlayStationu Plusu ili niste jedan od ponosnih vlasnika nedavno izašle PS3 ekskluzive InFamous 2.  


Uncharted 3, multiplayer gameplay

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije