http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

EPIC U PANICI

Procurio Gears of War 3

gow3
Igre se na najneobičnije načine pojavljuju na internetu mjesecima prije izlaska, a to se nakon Deus Exa dogodilo i najisčekivanijoj ekskluzivi za Xbox 360

Otkada je jako čuvanih igara i brzog interneta, te iste jako čuvane igre pojavljuju se na internetu prije negoli bi to njeni autori željeli. Zadnje curenje dogodilo se Square Enixu čiji se Deus Ex: Human Revolution pojavio na internetu u nekoj vrlo ranoj verziji. Ako vas baš zanima kako igra izgleda, potražite na YouTubeu, Square si nije dao previše truda da ukloni tragove leaka.

 

Najnovija žrtva curenja je Epic Games i njihova Xbox 360 ekskluziva Gears of War 3. Igra se na torrentima pojavila krajem prošloga tjedna i to u vrlo ranoj verziji koja igračima dopušta da isprobaju dio singleplayer kampanje.

 

Naravno, u gužvu je odmah upao i Microsoft te je pokrenuta opsežna istraga kojom se namjerava doći do osobe krive za curenje igre. Često su te osobe zapravo članovi razvojnih timova, a povijest igara uči nas da često i sami razvojni timovi namjerno puštaju ranije verzije igre kako bi vidjeli reakciju publike.

 

Gears of War 3 na tržištu bi se trebao pojaviti 20. rujna 2011. godine.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije