http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CATWOMAN U AKCIJI

Batman: Arkham City: 10-ak minuta gameplaya

arkhamcity
Arkham City bez premca je jedna od najiščekivanijih igara ove godine, i to s čvrstim pokrićem: Arkham Asylum bio je jedna od najboljih igara u prošlih nekoliko godina

U novom video materijalu koji su objavili Warner Bros. i Rocksteady Studios napokon možemo vidjeti i nekoliko minuta gameplaya s – Catwoman. Mora se priznati da borba s njom izgleda podjednako impresivno kao i s Batmanom, tako da možemo biti sigurni da dotična u igru nije stavljena samo zbog dekoltea. Uglavnom, pogledajte sami:

 

 

 

Osim Catwoman, Arkham City obilovat će novim Batmanovima prijateljima i, još više – neprijateljima. U igru će biti uveden i Robin koji će, sudeći prema prvim skicama, poprimiti jednu ozbiljnost te više neće biti tek Batmanov potrčko kao što je to dosad bila tradicija.

 

Maštu golica i novi Batmanov neprijatelj dr. Hugo Strange. Dr. Strange je nadzornik Arkham Cityja koji zna sve Batmanove privatne tajne, a prvi se put u Batmanovu svijetu pojavio još 1940. godine, u stripu.

 

Igra na tržište dolazi 21. listopada 2011. za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije