http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZAPLEŠITE S FERGI

BEP Experience - nova nada Ubi Softa

Svjetska smash hit senzacija Black Eyed Peas dolazi na Xbox360 i Wii, a autori istoimene igre tvrde da je ona revolucionarna

Za sve igrače kojima nije dosta kinect plesnih igara, Ubi Soft pripremio je još jednu poslasticu. Uračunajmo u to i opciju da možda volite Black Eyed Peas, uvjereni smo da nemate razloga ne kupiti Wii i Xbox360 s kinectom kako biste od jednom mogli igru igrati na obje konzole. The Black Eyed Peas Experience je, prema igrinom dizajneru Jasonu Altmanu - REVOLUCIONARNA IGRA.

 

Naime, BEPE će u sebi sadržavati revolucionarni (evo, ponavljamo se) mod avatara koji će u pravom vremenu reagirati na pokrete igrača, te davati mu feedback na njegov/njezin ples. Uostalom zamislite ijednog bijednika koji ne uživa u svevremenskim klasicima poput 'Boom boom boom' ili 'Pow' ili 'Rock that body'. Samo iskustvo slušanja BEP je do određene mjere fantastična stvar, no kupiti igru i plesati na dotičnu glazbu bit će, kao i što sam naslov navodi - jedno posebno iskustvo. Black Eyed Peas Experience snagom sto cunamija udara na Wii i Xbox360 krajem ove godine.

 

SKVIČ!

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije