http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

UZ POMOĆ MODERSKE ZAJEDNICE

GTA IV postaje najljepši sandbox na tržištu

Zbunjuje vas što o nekoliko godina staroj igri pišemo u futuru? Kad pogledate videomaterijal priložen u tekstu, sve će vam biti jasno

Grand Theft Auto IV na tržištu se pojavio sredinom 2008. godine i odmah pokupio u dobrom dijelu najbolje ocjene u povijesti. Provjerite li ocjene po portalima, GTA IV je nerijetko jedina igra sa savršenom ocjenom. Nekoliko mjeseci kasnije igra se pojavila i na PC platformi  gdje je ipak dobila nešto niže ocjene s obzirom na katastrofalnu (ne)optimiziranost.

 

No, pitate se, zašto ovi pišu o igri staroj tri godine? Naime, obožavatelj pod nickom iCE La GlacE napravio je GTA IV mod 'iCEnhancer 1' koji igri daje novu mladost – doslovno. Uostalom, pogledajte sami!

 

 

Usuđujemo se reći da ovaj mod GTA IV stavlja među najljepše naslove današnjice, a uključuje visokorazlučive teksture, nove modele automobila, nove vremenske uvjete, dubinu polja, novo osvjetljenje, ali i neke mehaničke dodatke poput zombie survival moda, poboljšanog AI-a koji i NPC-ima omogućuje počinjenje zločina itd.

Jedva čekamo s nadom da će barem autor igre poraditi na optimizaciji kad to već nisu autori igre.

 

Dodatne screenshotove možete vidjeti ovdje

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije