http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RADI SE NA ADAPTACIJI SCENARIJA

Na obzorju Mass Effect film

Zamišljena Mass Effect trilogija uskoro će biti završena trećim dijelom, a nakon toga na redu su filmovi. Stvar je praktički dogovorena i u fazi adaptacije scenarija za veliko platno

Prvi Mass Effect na tržištu se pojavio 2007. godine i unatoč tomu što je bio izvrstan, malo je onih koji su mu predviđali blistavu budućnost kakvu ima i sada, u očekivanju trećega dijela. Drugi dio unio je mnogo pozitivnih izmjena, pojavio se na sve tri najjače platforme i stekao vrtoglavu popularnost unatoč tomu što franšiza Mass Effect sve više gubi korijenje akcijskog RPG-a i pretvara se u čistokrvni shooter iz trećega lica.

 

No, tu su ogromni i složeni svemir koji nije preuzet od nikoga, hrpa fantastičnih likova i lokacija... Savršeni materijal za veliko platno. Kako će se treći dio pojaviti početkom sljedeće godine i time će trilogija biti završena, BioWare je prihvatio deal s Legendary Picturesom te uz pomoć Marka Protosevicha krenuo u adaptaciju scenarija za film. On je dosad radio na scenarijima za, između ostalih, I Am Legend i Thor.

 

Mark Protosevich i Casey Hudson iz BioWarea na ovogodišnjem će Comic-Conu u San Diegu imati zajednički nastup na kojemu će govoriti upravo o planovima vezanim uz film.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije