http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEW ENGLAND

Upoznajte svijet The Secret Worlda

U najnovijem traileru autori The Secret Worlda odlučili su nam pokazati svijet tog nadolazećeg MMORPG-a

The Secret World najnoviji je i najambiciozniji MMO projekt Funcoma, studija zaslužnog i za Anarcy Online te Age of Conan MMO-e. Nakon što o igri podulje vrijeme nije bilo ni slova, u novom traileru Funcom nas upoznaje sa svijetom u kojemu će se odvijati radnja.

 

 

 

Radi se zapravo o New Englandu, području koje se u SAD-u proteže kroz šest država, a na njemu su izvorno prebivali engleski kolonizatori zbog čega je područje bilo i obrazovno središte i kulturno središte. No nekoliko autora horora radnju je postavilo baš u New England, među kojima je zasigurno najpoznatiji Stephen King. Čini se da je upravo sve to inspiriralo Funcom u izradi The Secret Worlda o čijoj mehanici smo već pisali.  

 

Igra je u razvoju za PC i Xbox 360, a na tržištu bi se trebala pojaviti tijekom ove ili sljedeće godine.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije