http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HUMAN REVOLUTION

Pogledajte 10-ak minuta Deus Ex gameplaya

DeusEx
Rana verzija Human Revolutiona na internet je procurila još prije nekoliko tjedana i otad se na internetu mogu naći i brojni video materijali samog gameplaya. No sada napokon možemo vidjeti više od desetak minuta gameplaya iz uznapredovale verzije najnovijeg Deus Exa

Deus Ex: Human Revolution procurio je mnogo prije izlaska, što je u posljednje vrijeme nažalost postalo gotovo uobičajeno. Square Enix nije pokazao ni najmanju namjeru da se utvrdi tko je odgovoran za leak, a video materijali iz procurile verzije lako se mogu naći na YouTubeu i nikada nisu skidani. Zbog toga nije sasvim neopravdano sumnjati da je Square namjerno u javnost pustio ranu verziju igre, no to je drugi problem.

 

Danas pak imamo priliku vidjeti više od desetak minuta gameplaya iz gotovo dovršene inačice Human Revolutiona, i to verziju za PS3. Video je za IGN komentirao direktor igre Jean-Francois Dugas.

 

 

Igra bi se na tržištu trebala pojaviti 26. kolovoza 2011. na platformama PC, PS3 i Xbox 360. 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije