http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAGRADNA IGRA

Ljetni pokloni Playomanije!

playlinks copy
Datum objave:
11.07.2011 10:38
Autor: Saša Kovačićek
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Komentiraj
Playomania je ovog ljeta priredila nagradnu igru za sve svoje fanove!

Vruće vam je? Sunce udara u monitor? Znoje vam se ruke? Pa neka, ljeto je. Možemo vam pomoći oko zadnje stavke – Playomania i Links poklanjaju 11 cool miševa. Nije li vrijeme da zamijenite taj jeftilen koji natežete po stolu? Krenimo od najzanimljivijeg dijela, popisa nagrada. Prvo mjesto donosi vam fantastičan RAZER Death Adder Re-Spawn, jedan od najboljih gaming miševa ikada s teksturiranom plastikom koja ne kliže i ne znoji se pod rukom.  Ni deset drugih dobitnika neće loše proći, s kvalitetnim optičkim Playomanijim miševima. Niste čuli za Playomanijin miš? To su specijalne, custom made mišonje izrađene u laboratorijima jednog od najvećih svjetskih proizvođača. Uglavnom, dobri su!

 

Kako osvojiti nagrade u kreativnom natječaju 'Zašto baš ja trebam dobiti Playomania miš'? Trebate nam na bilo koji način objasniti i dokazati zašto baš vi zaslužujete nagradu!

 

Recite nam to isključivo na forumu u jednoj rečenici, slici, videu, ili na bilo koji drugi mogući verbalno-vizualni način. Žiri sastavljen od članova uredništva Playomanije izabrat će najbolje i njih 11 nagraditi novim mišem za ugodno surfanje i igranje ovog ljeta. Prvi po izboru žirija dobit će miš RAZER Death Adder Re-Spawn, optički, usb, 3500 dpi, crni, i Playomania majicu, a ostalih 10 po izboru žirija dobit će optički Playomanijin miš. Nagradni natječaj traje od danas, 8. srpnja, a završava 31. srpnja. Proglašenje pobjednika i objava istih bit će 4. kolovoza.

 

Svoje uratke postajte isključivo na forumu, na ovom linku.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije