http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ISPOVIJEST KAMIKAZE

Urnebesni trailer za Serious Sama 3!

ss2
Zagrebačka ekipa iz Croteama odlučila nas je počastiti još jednim fenomenalnim trailerom za nadolazeći Serious Sam 3

Nakon prvotne službene objave te informacija i trailera koji su stigli odmah nakon prve najave, o Serious Samu 3 ne priča se mnogo, ponajviše iz razloga što očito ekipe iz Croteama i Devolver Digitala smatraju da još nije vrijeme da promidžbenu ofenzivu. Ipak, ovih smo dana dobili novi trailer iz američke produkcije koji na humorističan način opisuje život kamikaze, jedne od najpoznatijih vrsta Samovih neprijatelja:

 

 

Iako datum izlaska igre još nije poznat, Serious Sam 3: BFE će se na tržištu sigurno pojaviti još ove godine. Za igru je kreiran i potpuno novi engine iz domaće radinosti zagrebačkog Croteama, a igra će sasvim zasigurno ostati potpuno vjerna već poznatom i provjerenom konceptu.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije