http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAJVEĆI POBJEDNIK E3-a

Napokon objavljen nagrađivani BioShock: Infinite gameplay video

infinite
Na ovogodišnjem E3-u BioShock: Infinite pokupio je sve nagrade za koje je bio nominiran, uključujući i onu za najbolju igru E3-a. Demo koji je demonstriran na sajmu oduševio je sve prisutne, a sada tih petnaestak minuta napokon možemo i sami vidjeti

Prema svim naznakama, BioShock: Infinite jedna je od najperspektivnijih igara današnjice, a taj status potvrđen je i na prošlom sajmu E3 gdje je ekipa iz Irrationala kući ponijela više od stotinu (!!) nagrada, uključujući i onu za najbolju igru E3-a. Sve to dogodilo se nakon prikazivanja famoznog gameplay videa koji je dosada držan u tajnosti, a sada je napokon javno objavljen.

 

 

Za one koji možda ne znaju, Infinite je treći BioShock iako neće biti ni nastavak ni prequel prva dva naslova. Smješten je u svoje vrijeme (prije odvijanja prva dva nastavka) i u svoj jedinstveni setting koji će, uvjereni smo, oduševiti baš poput onog podvodnog. Radnja se naime odvija 1912. godine u lebdećem steampunk gradu pod nazivom Columbia.

 

Igra bi se na tržištu trebala pojaviti u drugom kvartalu sljedeće godine na platformama PC, PS3 i Xbox360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije