http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

WTF

Klik na stranicu Modern Warfarea 3... ili ipak ne

mw3
Pokušate li ući na stranicu čija adresa sugerira da se radi o službenoj stranici nadolazećeg Call of Dutyja, mogli biste se nemalo iznenaditi

Pokušavajući doći do službene stranice nadolazećeg Call of Dutyja pod naslovom Modern Warfare 3, mnogi od nas bez razmišljanja bi u browser upisali www.modernwarfare3.com. Ako već niste, pokušajte sada.

 

.

 

Iznenađeni? Da, bili smo i mi, a očigledno se radi o još jednom slučaju u kojemu je neki CoD hejter uspio zakupiti navedenu domenu prije Activisiona. Zakonski, Activision nema nekih pretjeranih osnova za eventualnu tužbu protiv vlasnika jer je domena kupljena na legalan način. U ovome slučaju vlasnik može zadržati domenu do daljnjega i iz toga ne izvući nikakvu korist ili je za poveću svotu prodati Activisionu, što će se najvjerojatnije i dogoditi.

 

Prostranstvima interneta šuška se da bi se moglo raditi i o prljavoj kampanji EA, no u to ipak ne vjerujemo.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije