http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

CONSPIRACY BEGINS

Zavjera u Deus Exu

deusex3
Priča trećega Deus Exa vrtjet će se oko zavjere, otkriva najnoviji trailer

Izlazak Deus Ex: Human Revolutiona sve je bliže, a to vidimo i po sve jačoj promotivnoj ofenzivi Square Enixa pa nam novi traileri i informacije dolaze praktički svakih nekoliko dana. Najnoviji trailer prikazuje jedan aspekt cjelokupne priče koji će biti zavjera:

 

 

Kao što vjerojatno znate, priča Human Revolutiona događa se 2027. godine tj. 25 godina prije događaja u prvom, sada već kultnom Deus Exu koji se na tržištu pojavio 2000. godine. Adam Jensen, protagonist igre, zaposlenik je Sarif Industriesa, tvrtke koja proizvodi biomehanička tjelesna pomagala. Usred jednog od napada na Sarif Adam ostaje trajno unakažen, zbog čega mu se ugrađuju mehanička pomagala i tu započinje radnja igre. Događaji u igri rezultirat će formiranjem UNATCO-a iz prvog Deus Exa.

 

Deus Ex: Human Revolution izlazi 26. kolovoza za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije