http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SINGULARITY COLLAPSE

Obožavatelji snimili kratki film Half-Life

hl2
Half-Life već godinama inspirira milijune svojih fanova, a nekolicina ih je već snimila i kratke filmove inspirirane igrom. Danas vam predstavljamo najnoviji

Kratkom pretragom na YouTubeu bez problema ćete pronaći nekoliko iznimno kvalitetnih fan-made filmova smještenih u svijet Half-Lifea. Dapače, neki svojom kvalitetom i specijalnim efektima podsjećaju na holivudske blockbustere. Takav je i najnoviji film inspiriran Half-Lifeom -  'Singularity Collapse':

 

 

Half-Life 2 na tržištu se pojavio 2004. godine, a danas se smatra kao možda i najbolji singleplayer FPS u povijesti. Igra se kasnije pojavila i u verzijama za Xbox, Xbox 360 i PlayStation 3, a dobili smo i dvije ekspanzije: Episode 1 i Episode 2, dok se Epizode 3 još uvijek nestrpljivo iščekuje.

 

Killzone fan-made film

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije