http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SUKOB KARTELA

Ovako izgleda multiplayer u novom Call of Juarezu

Vlasnici konzola već će sljedećega tjedna moći zaigrati novi Call of Juarez naslovljen 'The Cartel', a ekipa iz Techlanda tim nam je povodom odlučila predstaviti multiplayer komponentu

Kada je po prvi puta najavljen, The Cartel je izazvao mnogo podignutih obrvi. Iznenađenje je, naravno, bilo uzrokovano potpunom renovacijom sasvim solidne franšize smještene na Divlji zapad. Premještanje settinga u sadašnjost i obračune narkobandi mnogima nije najbolje sjelo, a najmanje stvarnim stanovnicima meksičkog gradića Juareza gdje je smješten dio radnje igre, a u kojemu godišnje u sukobima narkokartela izgine i do 6.000 ljudi.

 

No pustimo sad stvarnost i okrenimo se igri koja, iskreno, zasad ne obećava previše. Shvatit ćete to i iz ovog trailera kojim nam je ekipa iz Techlanda odlučila predstaviti multiplayer.

 

U oči prvo upada prilično loša grafika, što je prilično neobično s obzirom na to da je posljednji Call of Juarez izgledao odlično, no eto. Što se samih modova tiče, tu nema nikakve inovativnosti i ničega neviđenoga.

 

Call of Juarez: The Cartel na PS3 i Xbox 360 stiže već sljedećega tjedna, 19. srpnja, dok će se na platformi PC pojaviti nešto kasnije, 13. rujna.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije