http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRISTRANOST PRIJE SVEGA

Naughty Dog sumnja u Wii U

wiiu
Već neko vrijeme poznato ja kako neki developeri iz jednog ili drugog razloga stvaraju takozvane kultove platformi

Naughty Dog, tvorci serijala Jak i Uncharted definitivno bi se mogli nazvati PS3 fanboy firmom. Rad na Sony ekskluzivama očito je malo utjecao na perspektivu naspram konkurencije. Do tolike mjere, naime, da su u nedavnoj anketi vezanoj uz novi Wii u ponovno izrazili ljubav prema šefovima. Prema njima, 'Wii U nema apsolutno ništa što PS3 ili Vita ne mogu napraviti'. Istini za volju, konzola u startnoj koncepciji i nije bog zna što, no glupo je dovoditi neke radikalne zaključke prije nego što je uopće i izašla.

 

Novi Wii...

 

 

Inače, kad smo već kod Naughty Doga, već neko vrijeme je poznato kako se diže strahoviti hype oko novog Drakea, što je do neke mjere i opravdano. Beta je u trenutno u opticaju, a igra bi trebala izaći skoro. Loša vijest vezana uza sve to možda leži u činjenici da pre-orderi same igre nisu baš kao što se očekivalo. Kako će to sve završiti, saznat ćemo početkom studenoga kada igra izađe. Dotad možemo samo špekulirati.

 

Novi Drake...

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije