http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RASPAŠOJ

Upoznajte Rageov arsenal

rage
U najnovijem od trailera koje Id Software stvarno često objavljuje govori se o jednom od najvažnijih aspekata svakog FPS-a: oružju

'U svojoj jezgri, Rage je FPS. Svi drugi elementi poput utrkivanja i borbe u vožnji tu su tek dodatni elementi. No važno je da publika ne ostane zbunjena onim što mi radimo. Mi smo Id, mi radimo pucačine iz prvoga lica', odlično je u priloženom video rezimirao jedan od sugovornika. A kakva ćemo čuda koristiti pri eliminaciji protivnika, provjerite sami:

 

 

Osim zaista brojnih oružja, raznolikosti će pridonijeti i drastično različite vrste municije koje će, kako tvrde autori, drastično mijenjati iskustvo pucanja. Bit će tu i različitih vanjskih pomagala u vidu turreta i robota koji će nam pomoći u borbi s više neprijatelja istovremeno. No nekako nam se čini da će jedno od najkorisnijih oružja postati leteći disk koji će se vraćati poput bumeranga. Posebice zbog same prirode borbe u Rageu koju smo hvalili već u nekoliko navrata. Naime, ako se viđeni video materijali pokažu istinitima, Rage će imati jednu od najuzbudljivijih borbi u FPS-ovima u posljednjih nekoliko godina. Neprijatelji koriste ne samo zaklone, već i sve tri dimenzije, cijeli dostupan prostor, izmiču se mecima i ne padaju vrlo lako.

 

Rage je najavljen za 7. listopada, i to za PC, PS3 i Xbox 360.  

 

Sve o temi:
FPS
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije