http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KUKU TE LELE SI GA NAMA

Tekken x Street Fighter na 0% razvoja

Ryu vs Kazuya Mishima Street Fighter x Tekken
Tekkenov tvorac bacio je mase u depresiju nedavnom izjavom o Tekken x Street Fighteru

Mastermind iza čuvenog serijala Tekken, gospodin Katsuhiro Harada, nedavno je u intervjuu (koji možete pogledati u priloženom video isječku) izjavio neke stvari koje će sve možebitne fanove Tekken x Street Fightera natjerati u suze. Naime, Namcov Tekken tim toliko je opsjednut radom na novom Tekken Tagu da je kompletan TxSF trenutno u stadiju koji je bio tijekom njegove objave na TGS-u prošle godine.

 

 

Intervju o kojem vam pričamo...

 

 

U slučaju da ne znate koji je status tada bio - radilo se o NULI. Da, dragi naši - odriješite rupčiće, počnite naricati... no suočite se s činjenicom da ćete prije vidjeti završeni Tekken Tag nego prve dječje korake epskog sukoba Street Fightera i franšize Tekken. Nota bene, doduše - Tekken x Street Fighter Namcova je igra koja će raditi na Tekken mehanikama, dok je praktički gotov Street Fighter x Tekken Capcomovo djelo koje radi u SF4 engineu.

 

Rawr

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije