http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

THE CARTEL!

Igre koje izlaze ovoga tjedna

Nakon gotovo dvotjedne suše bez kvalitetnijih ostvarenja, ovaj tjedan najavljuje malo bolje razdoblje za gejmere i sve one koji se tako osjećaju

Call of Juarez: The Cartel: već u nekoliko navrata pisali smo o različitim kontroverzama koje je generirala igra i prije izlaska. Prvo, tu je mnogima vrlo upitna promjena settinga i vremena; naime, jako dobra vestern franšiza odjednom je transformirana u moderni akcić pun polugolih žena i bijeloga praha. Drugu kontroverzu povukla je usporedba igre i stvarnoga svijeta. Naime, grad Ciudad Juarez poprište je najbrutalnijih sukoba narkogrupa na svijetu u kojima godišnje ginu doslovno tisuće ljudi. No, nećemo sada o eventualno upitnoj etičnosti autora igre, već o samoj igri, a ono... Pa, recimo samo da, nažalost, ne obećava previše. Zasad. Pravu istinu moći ćemo saznati već sutra, no samo ako ste vlasnik PlayStation 3 ili Xbox 360 konzole. Vlasnici PC-ja igru će moći isprobati 13. rujna.

 

 

 

Captain America: Super Soldier: Super Soldier razvijan je s namjerom da izađe u isto vrijeme kada i film pod imenom The First Avenger, iako je razvojni studio dobio odriješene igre te se radnja filma i igre razlikuju. Radi se o klasičnoj akcijskoj avanturi iz trećega lica koja uzor vidi u Arkham Asylumu iako smo gotovo sigurni da mu se kvalitetom neće nimalo približiti. Za više informacija pročitajte našu najavu, a svi vlasnici konzola PS3, Xbox 360, Wii, DS i 3DS igru će moći zaigrati već sutra. PC? Nula bodova.

 

 

Fallout: New Vegas – Old World Blues: Old World Blues treći je po redu DLC za New Vegas, nakon Dead Moneyja i Honest Hearts. Svi obožavatelji Fallouta pretposljednji DLC će moći zaigrati već sutra.

 


 

Sve o temi:
PC
ps3

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije