http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PILLAR OF GAMEPLAY

Combat trailer za Deus Ex

deusex
Kao što nam objašnjava najnoviji trailer, gameplay Deus Exa temelji se na četiri stila: borbi, društvenosti, stealthu i hakiranju

Već u nekoliko navrata pisali smo o različitim pristupima ­u Deus Exu koji će omogućavati da svaku situaciju u igri prođete na željeni način, bilo srljanjem pred protivničku cijev bilo potpunim izbjegavanjem opasne situacije. Odlučite li se tako za stealth, ekipa iz Eidos Montreala obećava da ćete cijelu igru moći proći a da ne ubijete nijednog protivnika, osim nekoliko bossova.  No kako smo mi gejmeri prije svega krvožedna čeljad, ono što nas prvenstveno zanima je borba, a više o njoj možete saznati od samih autora igre u najnovijem traileru:

 

 

Kao što vidite, borba će biti zaista raznolika ne samo zbog različitog naoružanja već i korištenja i kombiniranja različitih ubojitih gadgeta, iskorištavanja prednosti mehaničkih poboljšanja tijela itd.

 

Izlazak igre najavljen je za 26. kolovoza 2011. za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije