http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RELOADED

GoldenEye 007 dolazi na PS3 i Xbox 360

Nakon što je prošle godine izdan ekskluzivno za Wii, Eurocomov FPS sada je u pripremi i za Sonyjevu i Microsoftovu konzolu

GoldenEye 007 za Wii koji se na tržištu pojavio prošle godine zapravo je remake istoimene igre iz 1997. godine koja je bila namijenjena konzoli Nintendo 64. A sada ćemo prošlogodišnju Wii ekskluzivu moći zaigrati i na konzolama PS3, odnosno Xbox 360, i to pod nešto duljim imenom GoldenEye 007: Reloaded.

 

 

 

Igra će službeno biti najavljena ovih dana u San Franciscu na Comic-Conu, a učinit će to Activision koji je zadužen za promociju i izdavanje igre. GoldenEye je inače smatran najboljim FPS-om koji se ikada pojavio na Wii platformi, a zanimljivo je da je lik Pierce Brosnana zamijenjen sadašnjim Bondom – Danielom Craigom, vjerojatno kako bi se privukla mlađa populacija.

 

Kao i sve spomenute igre, i Reloaded će pratiti priču jednog od najuspješnijih James Bond filmova iz 1995. godine s Pierceom Brosnanom u glavnoj ulozi. 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije