http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POVRATAK SMRTI

Prošireni trailer za Darksiders II

Nakon što su izdali prvi trailer za Darksiders II, u THQ-u su se odlučili objaviti i proširenu verziju koju vam i donosimo

Nakon relativno dobrog uspjeha Darksidersa, akcijske hack'n'slash avanture iz Vigil Gamesa, THQ je odlučio financirati i nastavak, a povodom početka promotivne kampanje THQ nam nakon prvoga trailera donosi i produženu verziju istoga:

 


Iz THQ-a je potvrđeno da će se radnja Darksidersa II odvijati paralelno s radnjom prve igre, s tim da će igrač sada preuzeti ulogu Smrti umjesto njegovog brata Rata. Unatoč istom vremenu, radnja će se odvijati na potpuno novim mapama koje bi, prema obećanju autora, trebale biti 'dvostruko veće'.

 

Radnja igre pratit će povratak Smrti na Zemlju gdje ga je za kaznu poslalo tzv. Pakleno vijeće gdje on počinje potragu za dokazom o nevinosti svojeg brata Rata kojega se optužuje za prerani početak Apokalipse. 

 

Izlazak igre najavljen je za 2012. godinu, i to za PC, PS3, Xbox 360 i Wii U.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije