http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DARKSIDERSI PROTIV PS3-a

Vigil ne voli PS3

Vigil Games prigovara na rad na Sonyevoj konzoli

Vigil games, čuveni tvorac striptastičnih Darksidersa, otvorio je dušu i tijelo u nedavnom intervjuu. Naime, u još jednoj od 'men' je bolja konzola X' izjava, doznačili su svekolikom puku da im je 'rad na konzoli Playstation 3 doslovno užasan'. Prigovori, kao i inače, uglavnom kotiraju oko komplicranog SDK-a, kao i 'čudnog hardvera'.

 


Ironično, čitava vijest vezana uz dotično nezadovoljstvo pristigla je relativno brzo nakon dubokoumne Naughtyja Doga gdje su tvrdili da njihove igre zbog kompleksnosti nikada ne bi radile na Xboxu 360. Ako nas pitate, čitava stvar je poprilično prenapuhana, a tko će zaraditi koliki novac, ne ostaje na tome koja će konzola držati ekskluzivu, već činjenici kupuju li igrači uopće te igre. Tako da... Momci, primite se posla i, molimo vas - don't srach too much.

 

Novi hit na pomolu...

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije