http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

24-og

Prototype 2 tek u travnju 2012.

prototype 2
Iako smo se nadali da će to biti znatno ranije, Prototype 2 na tržištu će se pojaviti tek u travnju 2012. godine

U sklopu upravo započetog Comic Cona u San Diegu iz Activisiona je potvrđeno da će se Prototype 2 na tržištu pojaviti 24. travnja 2012. godine. Povodom objave datuma izlaska objavljen je i prvi od tri trailera za igru:

 

 

Ovih dana na Comic Conu će prvi put uživo biti demonstriran i sam gameplay igre koja je najavljena za PC, PS3 i Xbox 360.

 

Podsjećamo, u Prototypeu 2 igrač će preuzeti ulogu Jamesa Hellera, američkog vojnika koji se upravo vratio iz akcije u inozemstvu te shvaća da je izgubio cijelu obitelj, što je posljedica događaja iz prve igre. Zbog toga Heller se odlučuje osvetiti Alexu Merceru, protagonistu prve igre. On ulazi u Red Zone i sukobljava se s Mercerom koji mu injektira virus Blacklight...

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije