http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DEBILIZAM NA DJELU

Nesposobnost BioWarea i EA

MMO žanr obično dofinira naslove koji su jednako igrivi diljem cijele kugle zemaljske. No to ne vrijedi i za nadolazeći BioWareov MMO 'The Old Republic' koji će se moći igrati samo u Sjevernoj Americi i – Europi

Otkad postoje, MMO igre igraju se na sve četiri strane svijeta, a posebna se pažnja posvećuje istočnom tržištu na kojemu MMO igre uspijevaju poput gljiva nakon kiše. BioWare je pak danas u službenom izvješću objavio da će Star Wars: The Old Republic po izlasku biti samo u Europi te Sjevernoj Americi tj. SAD-u i Kanadi.

 

Cijela Afrika, Južna Amerika, pa čak i zemlje poput Kine, Japana, Australije i Novoga Zelanda mogu zaboraviti na igru na određeno vrijeme.

 

U spomenutom izvješću BioWare navodi da su ograničili područje na kojemu će lansirati igru 'kako bi osigurali što kvalitetnije iskustvo' i ono najbolje 'jer su naišli na užasno veliku potražnju za igrom'.

 

BioWare, kao što vidite, piše nova pravila na području ponude i potražnje. Adam Smith vjerojatno se okreće u grobu.

 

Da, BioWare će s vremenom proširiti uslugu i na ostala područja svijeta, no 'još ne znaju kad'. Tko bi rekao da ćemo u 2011. slušati ovakve izlike od kuća poput BioWarea, LucasArtsa i EA.

 

Star Wars: The Old Republic izlazi krajem ove godine.  

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije