http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

OPEN WORLD

Još jedan trailer za Rage

Rage
Ako ništa drugo, ekipa iz Id Softwarea zaista se trudi što više nam približiti svoj nadolazeći FPS pa smo tako i ovaj tjedan dobili novi trailer

Eh, kada bi svi razvojni studiji objavljivali po jedan trailer tjedno iz svojih nadolazećih igara... A Id Software i Bethesda čine upravo to. Tako smo i ovoga tjedna dobili još jedan trailer iz Ragea kroz koji nam ekipa iz Ida dočarava ogroman svijet Wastelanda te likova koji će nam u njemu raditi društvo.

 

 

Rage je inače prvi Idov projekt još od Dooma 3 koji je svjetlo dana ugledao još 2004, a čak i sam Carmack kune se da se radi o njihovom najboljem i najkompleksnijem projektu dosad.

 

Rage bi se na tržištu trebao pojaviti 7. listopada 2011. i to na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije