http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

COMBAT EVOLVED

Ovako izgleda remake prvog Haloa

halo
Halo: Reach bio je posljednji Halo na kojemu je radio Bungie, studio zaslužan za cijelu franšizu. Došlo je do razilaska s Microsoftom koji je odgovornost za franšizu Halo prebacio na 343 Studio koji osim na sljedećem Halou radi i na remakeu prvog Haloa pod imenom Combat Evolved

Mnogi su vijest o odlasku Bungieja teško primili, tim više što je Halo: Reach bio možda i najbolji naslov u cijeloj franšizi koja ove godine slavi cijelo desetljeće postojanja. Povodom toga, 343 studio radi na Halo: Anniversary, remakeu prvog Haloa. Kako će igra zapravo izgledati kada kasnije ove godine ugleda svjetlo dana, otkriveno je na Comic Conu:

 

 

Kao što možete vidjeti i čuti u videu, 343 Studio maksimalno se potrudio da igra ostane apsolutno ista što se same mehanike tiče. Kako bi to postigli, igra istovremeno radi na dva enginea: starome koji je odgovoran za sve aspekte igre od gameplaya do AI-a i novome koji je odgovoran za novi grafički prikaz. Da stvar bude bolja, u bilo kojem trenutku u igri pritiskom na određenu tipku možete uključiti originalan grafički prikaz. Izbor je dakle na vama – želite li autentično iskustvo prvog Haloa ili prekrasnu novu verziju.

 

Halo: Anniversary najavljen je za 15. studeni 2011, i to samo za Xbox 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije