http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRIDRUŽITE SE BORBI!

Novi trailer za Star Wars: The Old Republic

Nakon što su prošloga tjedna razočarali milijune fanova diljem svijeta, iz BioWarea je pušten novi trailer iz njihova nadolazećeg MMO-a kojim poručuju: 'Pridružite se borbi!'

Prošloga tjedna BioWare nas je vrlo neugodno iznenadio izjavom da će Star Wars: The Old Republic biti izdan samo na području Europe i Sjeverne Amerike, tj. SAD-a i Kanade, dok će ostali dijelovi svijeta morati pričekati na dosad nepoznati rok. Prilično čudna odluka EA i BioWarea s obzirom na to da je u pitanju MMO.

 

Ipak, marketinška kampanja se nastavlja dalje, i to novim trailerom pod imenom 'Join the Fight!'.

 

 

BioWare je nedavno objavio i tri izdanja igre koja će se pojaviti na tržištu, a planirate li kupovati igru, detalje o izdanjima možete pronaći ovdje.

 

Star Wars: The Old Republic izlazi krajem godine, najvjerojatnije u blagdansko vrijeme.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije