http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI FILM

Assassin's Creed: Embers

revelations
Sljedeći Assassin's Creed pod imenom 'Revelations' događa se mnogo godina nakon Brotherhooda i u njemu ćemo preuzeti ulogu ostarjelog Ezia, a u kakvog se čovjeka Ezio pretvorio, možemo saznati već i danas kroz video najavu 'Embersa'

Assassin's Creed: Embers bit će kratki animirani film smješten u svijet Assassin's Creeda otprilike u vrijeme radnje nadolazećeg 'Revelationsa'. Cijeli film moći će se pogledati 15. studenoga downloadom s Xbox Livea i PlayStation Networka te kupnjom 'Revelationsa'.

 

Pogledajte kratku najavu za Embers:

 

 

Assassin's Creed: Revelations bit će smješten u Konstantinopol 1511. godine, a u radnju igre bit će uključeni svi dosadašnji protagonisti franšize: Altaïr ibn La-Ahad, Ezio Auditore i Desmond Miles.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije