http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

I AM WAR

Novi trailer za Warhammer 40.000: Space Marine

war40
Za nešto više od mjesec dana na tržištu će se napokon pojaviti dugo iščekivani TPS smješten u svemir Warhammer 40.000, a tom prigodom THQ je objavio još jedan trailer

Warhammer 40.000: Space Marine nadolazeći je TPS iz radionice Relic Entertainmenta, studija zaslužnog za doista izvrsnu franšizu Warhammer, ali i Homeworld i Company of Heroes. Iako se radi o studiju kojemu je nemoguće pronaći loš naslov, Space Marine će biti njihov prvi TPS pa igru ipak dočekujemo s dozom opreza.

 

A kako će to sve izgledati, pogledajte u novom traileru:

 


Više o igri možete saznati u našoj najavi, a ista će se na tržištu pojaviti 9. rujna, i to na platformama PC, PS3 i Xbox 360.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije