http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZBOG FINANCIJA

Kraj franšize Red Faction

rfa
Nakon financijskog kraha posljednjeg nastavka pod imenom Armageddon, THQ je odlučio potpuno ugasiti Red Faction

Prvi Red Faction svjetlo dana ugledao je sada već davne 2001. godine i odmah postao poznat po onome što će postati zaštitni znak franšize – mogućnosti potpune destrukcije okoline. Sljedeće godine pojavio se i nastavak, a onda je franšiza stavljena na mirovanje, sve do 2009. i izvrsne Guerille.

 

Naravno, potaknuti uspjehom, THQ i Volition Inc. prihvatili su se posla na recentnom Armageddonu koji je dobio pozitivne kritike, no financijski je potpuno podbacio. I zbog toga je iz THQ-a upravo objavljeno da se franšiza gasi do daljnjega.

 

Razvojni studio Volition prebačen je na rad na inSaneu, projektu na kojemu glavnu riječ vodi slavni filmski producent Guillermo Del Toro.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije