http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ZA 2012.

Odgođen The Witcher 2 za Xbox 360

thewitcher2
Fenomenalni CD Projektov RPG, nakon PC-ja, pojavit će se i na konzoli Xbox 360, no ipak malo kasnije nego što je prvotno najavljivano

The Witcher 2 relativno se nedavno pojavio na tržištu kao ekskluziva za PC, a nedugo nakon toga najavljena je i verzija za Xbox 360. Danas je pak iz CD Projekta objavljeno da se datum izlaska te verzije pomiče za prvi kvartal 2012. godine da bi se igra maksimalno prilagodila Microsoftovoj konzoli. Naime, The Witcher 2 razvijan je isključivo za PC, što je danas prava rijetkost, pa je razumljivo da za portanje na konzolu treba nešto više vremena.

 

Naravno, za tom odgodom ne treba previše žaliti jer vlasnicima Xboxa 360 garantira maksimalno kvalitetno iskustvo, ravno onome na PC-ju, koliko je god to moguće.

 

Inače, CD Projekt trenutno je u sudskom sporu s Namcom, izdavačkom kućom koja je izdala The Witcher 2 na području Europe, dijelu Azije, dijelu Afrike te Južne Amerike i u Australiji. Namco je naime nezadovoljan činjenicom što je CD Projekt svojevoljno maknuo antipiratsku zaštitu s verzije za PC zbog upravo spominjane verzije za Xbox 360 te smatra da ima pravo distribuirati verziju za Xbox 360 na području na kojemu je distribuirao i onu za PC, no CD Projekt je taj posao odlučio prebaciti na THQ.

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije