http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POD MOSKVOM

Novi foršpan za Metro: Last Light

metro last light
Last Light najavljeni je nastavak dobro poznatog Metroa 2033, a kako ta igra izgleda možemo vidjeti u drugom po redu objavljenom foršpanu

Metro 2033 pojavio se na tržištu prošle godine i podsjetio mnoge na kultni S.T.A.L.K.E.R. - tu je jeziva, postapokaliptična atmosfera, brojni tehnički problemi i relativno dobro iskustvo napucavanja. Ubrzo nakon toga najavljen je i nastavak pod imenom Last Light, a nakon nekoliko teasera napokon pred sobom imamo i jako dobar, drugi po redu – gameplay foršpan.

 

 

 

Ne znamo slažete li se, no nas ovo poprilično podsjeća na Killzone 3, ekskluzivu za PS3 koja se pojavila ranije ove godine. Kako grafički, tako i atmosferom. Što se grafike tiče, tu je napredak odmah vidljiv, iako se radi o alfa verziji igre.

 

O njoj zasad nije poznato previše detalja osim toga da se radnja direktno nadovezuje na onu iz prethodnika, a trebala bi se pojaviti na tržištu sljedeće godine.

 

 

Prvi, ranije objavljeni gameplay foršpan

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije