http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HELLGATE: LONDON

Ovo je najgori trailer koji ste ikada vidjeli

Sjećate li se Hellgatea, vrlo perspektivnog naslova od prije četiri godine? Ne? I bolje

Hellgate: London prije izlaska 2007. godine smatran je jednom od najperspektivnijih igara te godine. Za igru je bio zadužen Flagship Studios, studio koji su osnovala četvorica Blizzardovih autora što je bilo dovoljno da se stvori dodatni hype koji je bio potenciran stvarno izvrsnim trailerima.

 

Međutim, pojavila se igra i nikome zapravo nije bilo jasno kako je toliki potencijal ispao toliko loše. Vjerujte nam, apsolutno ništa u tom hack'n'slash RPG-u nije vrijedilo pišljiva boba. Kao posljedica neuspjeha igre, Flagship je proglasio bankrot, a održavanje servera nastavio je financirati Namco, jedan od izdavača igre. Prava na daljnji razvoj igre dobio je HanbitSoft koji je igru izdao u Koreji pod imenom Hellgate London: Ressurection, dok je otvoreno beta testiranje u S. Americi započelo 30. lipnja, i to kao free-to-play. 

 

Kako bi promovirao igru u Sjevernoj Americi, zaduženi studio T3Fun snimio je i trailer koji je... Pa vjerojatno najgori trailer koji smo ikada vidjeli.

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije