http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LIMITED EDITION

Novi gameplay trailer za Need for Speed: The Run

nfs: the run
'The Run' će biti osamnaesti po redu naslov Need For Speeda, koji će se pojaviti na tržištu krajem godine, a kako izgleda u akciji, možemo vidjeti u novom gameplay traileru

Need for Speed: The Run dolazi na tržište 17. studenog ove godine, i to na platforme PC, PS3, Xbox 360, Wii i DS. Iako smo se nadali da će The Run napokon malo više zaviriti u urbana područja, prema novom gameplay traileru vidljivo je da je igra ostala potpuno vjerna prošlogodišnjem Hot Pursuitu.

 

 


Izuzmemo li grafički dio, ovo nam izgleda identično spomenutom Hot Pursuitu, no ono po čemu će se The Run sigurno izdvajati je činjenica da će biti pogonjen engineom Frostbite 2, istim onim na kojemu radi i Battlefield 3.

 

Osim same igre, trailer promovira luksuzno izdanje u kojem dobivate tri ekskluzivna automobila: Lamborghini Aventador, Chevrolet Camaro ZL1 i Porsche 911 Carrera S.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije