http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JOHN RAMBO OPET U AKCIJI

Igra Rambo u produkciji

rambo
I taman kada smo pomislili da više nikada nećemo morati gledati botoksirano Stalloneovo lice, iz Reef Entertainmenta objavljeno je da rade na – igri Rambo

Dobar dio nas odrastao je uz avanture Johna Ramba i njegove nestašluke poput rušenja helikoptera jednim i to ne prevelikim – kamenom. Posljednji dio u kinima se pojavio 2008. godine i bio je najlošiji u serijalu, kao i svi posljednji Stalloneovi filmovi.

 

 

Međutim, tvrtka Reef Entertainment odlučila je iskoristiti hype oko izlaska The Expandables 2 sljedećega ljeta i s licencom, kako kaže, 'učiniti nešto posebno'.

 

Craig Lewis iz Reefa tvrdi da bi igra Rambo trebala biti prva u serijalu i lansirati tvrtku među priznate svjetske razvojne studije.

 

Reef Entertainment, nažalost, nema prebogatu prošlost, no na listi igara koje je izdao za oko nam je zapeo 'Iron Storm', FPS smješten u alternativnu prošlost Prvoga svjetskog rata. Zbog zaista brojnih tehničkih problema igra nikada nije postigla veliku popularnost iako je imala izvrsnu atmosferu i zbog toga je se rado prisjećamo. 

 

 

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije