http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

VANDALSKI POHOD

Sonyjev pogon uništen tijekom nereda u Londonu

sony
Prosvjede u Londonu nekolicina pljačkaša iskoristila je za uništavanje Sonyjevog pogona za izradu digitalnih medija

U Londonu neredi postaju sve jači i jači, a od noćas su počeli utjecati i na industriju zabave. Prema posljednjim vijestima, Sonyjev DADC (Digital Audio Development Corporation) u Innova parku, Enfield, uništen je tijekom noći. Nekolicina razbojnika provalila je u tvornicu, ukrala hrpu DVD-ova i BR-ova te zapalila postrojenje. U DADC-u se, naime, proizvodi većina Sonyjevih naslova za EU (filmovi i igre), kao i velik broj proizvoda drugih izdavača.

 

razzamataz.com

Stravična snimka Sonyjevog pogona

 

Takav slijed događaja dovest će do kašnjenja Sonyjevih naslova na području EU-a. Trenutna šteta nije definirana, no sudeći prema snimkama područja, stvari su poprilično ozbiljne. Još čekamo Sonyjevo službeno priopćenje.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije