http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

S QUAKECONA

40-ak minuta gameplaya iz Skyrima

skyrim
Iako je QuakeCon tradicionalno namijenjen isključivo kreacijama Id Softwarea, ove godine dio je kolača dobila i Bethesda, s obzirom da će upravo ta kuća izdati nadolazeći Rage

Nakon što smo dobili novi foršpan iz Ragea, ali i maratonski govor masterminda Johna Carmacka, koji se jednostavno mora vidjeti, procurila je i snimljena demonstracija dugo očekivanog Skyrima.

 

U gotovo 40-ak minuta može se uočiti na koji način igra zapravo funkcionira, a oko izgleda i nema nekih dilema – izgleda prekrasno.

 


The Elder Scrolls: Skyrim - Quakecon by steffen0206

 

Nadamo se da vam video neće pokvariti očito uzbuđena teksaška publika koja plješće i skandira na svakom koraku i pri svakom novom potezu. Lik stoji na litici, a rulja skandira: 'Jump! Jump! Jump!' Ah, neke stvari zaista se ne mogu kupiti novcem.

 

The Elder Scrolls V: Skyrim najavljen je za 11. studeni 2011, i to za PC, PS3 i Xbox 360. Priloženi video najvjerojatnije je demonstriran upravo na Xboxu 360.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije