http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

POKOLJ NA GODIŠNJEM ODMORU

Ovako će izgledati Co-Op u Dead Islandu

dead island
Dead Island definitivno je najiščekivanija zombi igra godine, a kako će izgledati Co-Op, Techland nam je odlučio pokazati novim trailerom

Dead Island zapeo je mnogima za oko, pa i nama, kada je internetom počeo kružiti spektakularan CGI trailer koji nam zapravo nije govorio mnogo o igri, no uspijevao je omekšati hladna i bezosjećajna gejmerska srdašca.

 

Nakon toga saznali smo da se radi o još jednom zombi survival hororcu, no ovoga puta iz prvoga lica. A da stvari ne budu tako crne, radnja igre smještena je na osunčani tropski otok. Igra će biti potpuno otvorena, što znači da nam kretanje ni u jednom trenutku neće biti ograničeno, a naglasak će biti na melee borbi oružjem koje će se moći mijenjati i nadograđivati po željama igrača, a sve će biti zaokruženo RPG elementima.

 

Osim solo, igrač će igru moći igrati i u Co-Op modu s još troje suigrača, a kako će to izgledati, provjerite u novom traileru:

 Dead Island u produkciji je za PC, PS3 i Xbox 360 platforme a na tržištu bi se trebao pojaviti 9. rujna 2011.

 

Komentari

Komentiranje članaka dopušteno je samo registriranim korisnicima. Da biste mogli ostaviti svoj komentar, trebali biste se prijaviti kao registrirani korisnik. Za prijavu koristite link "Prijavi se" u gornjem desnom uglu stranice. Ako nemate korisničko ime, molimo vas da se registrirate koristeći link "Registriraj se" u gornjem desnom uglu portala.
 

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije